Lead image 1:
Lead image TXT 1: Wethouder Oosterwijk opent de bijeenkomst. Foto: Ari-jan van de Bunt
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Is Bos verteld over de Musical 40-45 die in 2024 in premiere gaat. Foto: Ari-jan van de Bunt
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Musical 40-45. Foto: Ari-jan van de Bunt
Ankeiler: In ontmoetingscentrum de Eng in Voorthuizen vond Woensdagavond de afsluiting plaats van het toeristisch seizoen in de gemeente Barneveld.

- In ontmoetingscentrum de Eng in Voorthuizen vond Woensdagavond de afsluiting plaats van het toeristisch seizoen in de gemeente Barneveld. Deze afsluitingsavond werd georganiseerd door Visit Barneveld, de organisatie die toerisme in de negen dorpskernen van de Gemeente Barneveld promoot.

De bijeenkomst werd druk bezocht door ondernemers en organisaties die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de toerismesector in de gemeente.

De avond werd geopend door wethouder Wim Oosterwijk die beknopt op de diverse recreatiemogelijheden in de gemeente en sprak zijn vertrouwen en waardering uit in het ondernemerschap van de aanwezigen voor het komende toeristische seizoen. Voorzitter Wilco de Jong blikte aansluitend terug op de resultaten van Visit Barneveld in 2023 en besprak heldere doelen voor 2024.

Wethouder Oosterwijk opent de bijeenkomst - Foto: Ari-jan van de Bunt

Musical 40-45

Ies Bos kwam vertellen over de Musical 40-45 die komend jaar gaat van start gaat in de Midden Nederland hallen. Deze musical is een samenwerking tussen het Belgische Studio 100 en de Midden Nederland hallen.

Is Bos verteld over de Musical 40-45 die in 2024 in premiere gaat - Foto: Ari-jan van de Bunt
Musical 40-45 - Foto: Ari-jan van de Bunt

Tot slot nam Marty Jansen de aanwezigen mee in Storytelling en hoe dit ook bij lokale ondernemers succesvol ingezet kan worden. Aansluitend was er onder het genot van een drankje de mogelijkheid om te netwerken en vooruit te blikken op een nieuw toeristisch seizoen

Storytelling door Marty Jansen - Foto: Ari-jan van de Bunt
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel