Ankeiler: Ondanks eerdere positieve berichten komt er helaas toch geen ijsbaan dit jaar in de binnenstad van Nijkerk, zo laat de organisatie in een persbericht weten.

- Ondanks eerdere positieve berichten komt er helaas toch geen ijsbaan dit jaar in de binnenstad van Nijkerk, zo laat de organisatie in een persbericht weten.

" Met spijt in ons hart moeten we jullie mededelen dat de 10e editie van de Nijkerkse IJsbaan dit jaar niet zal plaatsvinden. Ondanks onze inzet en enthousiasme hebben we geconstateerd dat we niet alles optimaal konden organiseren, waardoor we genoodzaakt zijn het evenement voor 2023 te annuleren.

Als organisatie streven we naar een hoogwaardig evenement waar iedereen van kan genieten, en we nemen dit besluit met het oog op het leveren van kwaliteit. We begrijpen dat dit teleurstellend is voor de schaatsliefhebbers en betreuren het dat we dit jaar niet aan de verwachtingen kunnen voldoen.

We willen benadrukken dat we als organisatie veel waarde hechten aan de betrokkenheid van vrijwilligers. Vrijwilligers vormen de kern van ons evenement, en we zijn dankbaar voor degenen die zich al hebben aangemeld of informatie hebben opgevraagd. Jullie inzet is essentieel voor het succes van de Nijkerkse IJsbaan.

Hoewel we dit jaar een pas op de plaats moeten maken, kijken we vol energie uit naar 2024. Onze organisatie zal begin volgend jaar actief aan de slag gaan om de 10e editie van de Nijkerkse IJsbaan op de evenementenkalender te zetten. We hebben geleerd van deze ervaring en beschouwen het als leerpunten om in de toekomst een nog beter evenement te kunnen organiseren.

Om dit te realiseren, hebben we de steun van onze gemeenschap nodig. We roepen op tot de deelname van tenminste 80 vrijwilligers om alle aspecten van het evenement te kunnen invullen. We zullen binnenkort contact opnemen met degenen die zich als vrijwilliger hebben aangemeld om een vergadering te plannen en gezamenlijk te bouwen aan een succesvolle editie in 2024.

Onze organisatie zet zich geheel op vrijwillige basis in, met plezier en een positieve instelling. Samen met jullie hulp kunnen we de Nijkerkse IJsbaan tot een geslaagd evenement maken. We waarderen de steun van de inwoners van Nijkerk en kijken uit naar een prachtige editie in 2024."

Eerder deed de organisatie al herhaalde oproepen om vrijwilligers te vinden voor het evenement. Op basis van het persbericht lijkt het erop dat dit onvoldoende gelukt is.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Meer over

Deel dit artikel