A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie

Klachten
Heb je klachten over de ontvangst van onze kanalen, of over de inhoud van onze programma's? dan horen wij dat graag van je!

Wij nemen je klacht in behandeling en je ontvangt altijd binnen een week een terugkoppeling van ons, beloofd! Technische klachten proberen wij -indien mogelijk- op te lossen, of geven dit door aan de radio en televisieproviders die onze signalen doorgeven.
Niet elk technisch probleem is door ons op te lossen omdat we ook gebruik maken van technische infrastructuur van andere partijen. Lukt iets niet, dan leggen we dat uit. 

Het kan ook zijn dat je een klacht hebt over de inhoud van een programma of opmerkingen die daarin gemaakt zijn. We brengen namelijk veel lokale informatie, en daarbij dus ook de diverse meningen van inwoners en betrokkenen. Dat kan best botsen met jouw mening of opvattingen. Dat is ook de rol van onze omroep, informeren en discussie mogelijk maken. We zijn immers de kritische waakhond van de lokale democratie! Het kan echter zijn dat je vind dat er grenzen zijn overschreden, ook dan kun je onderstaand formulier invullen.

Wij toetsen je klacht dan aan ons redactioneel statuut, maar uiteindelijk ook aan de wet. Mocht blijken dat je klacht gegrond is dan bespreken we dat met de betrokken programmamakers. Je krijgt altijd een onderbouwde schriftelijke terugkoppeling.

Bezwaar tegen de klachtafhandeling
Ondanks onze zorgvuldigheid kan het zijn dat je het niet eens bent met onze klachtafhandeling. In dat geval kun je de klacht melden bij de Raad voor de Journalistiek. ZIj zullen de klacht onderzoeken en ook uitspraak doen. De Raad van de Journalistiek is daarbij onafhankelijk. Meer weten over de raad? klik hier.

Klachtenformulier.
We kunnen ons het bijna niet voorstellen, maar wil je een klacht indienen? gebruik dan onderstaand formulier! 

  • A1 Regio TV
  • A1 Radio

Strand Horst


advertentie