. Foto:

. Foto:

NIJKERK - Populairder dan ooit is het kringloop shoppen tegenwoordig. Een bijdrage leveren aan een mooiere wereld, geld besparen, unieke spullen op de kop tikken maakt dat de kringloop en vintage helemaal van nu is. 1 oktober is het Nationale Kringloopdag. Ook valt 1 oktober in de Week tegen Eenzaamheid. Een geweldige combinatie om een Vintage Tour te organiseren in regio Baarn – Bunschoten -Nijkerk.

Vintage Tour - 1 oktober

Wat is er leuker dan samen shoppen, gezellig een dagje rond te struinen bij meerdere kringloopcentra in de omgeving en bij te kletsen? Omkijken naar elkaar en aandacht hebben voor een ander is altijd belangrijk. In de Week tegen Eenzaamheid en op de Nationale Kringloopdag is het extra fijn om gezellig samen een Vintage Tour te maken.

Nodig iemand uit die je lang niet hebt gesproken, een buurvrouw met wie je al wilde afspreken maar waar het steeds niet van komt, naar je moeder, vader, tante, oom, neefje, nichtje, een collega die lang niet hebt gezien, nodig ze uit om mee te gaan naar deze leuke Vintage Tour. Ga samen langs alle 3 de Kringloopcentra om lekker te struinen, achter de schermen te kijken, draai mee aan het rad van fortuin voor mooie kortingen, ga op de foto in de leuke vintage fotohoek. Kortom maak er een gezellige dag van!

De Kringloop Centra van Baarn – Bunschoten – Nijkerk doen mee. Er zijn leuke activiteiten te doen zoals een kijkje achter de schermen, etalage fotoshoot, gezellige brocante markt, euro kinderboekenmarkt, en een rad van fortuin waar er voor mooie kortingen gedraaid kan worden.

Overal in Baarn zijn de folders met informatie neergelegd, hierop de route, een kortingsbon, een ansichtkaart om iemand uit te nodigen om mee te gaan.

Ook vind je alle info op de website van: www.kcbaarn.nl en wil je meer informatie over eenzaamheid in Baarn kijk op: www.eenzaamheidbaarn.nl

Deel dit artikel