Afdrukken
Lead image 1:
Lead image TXT 1: De zon was er toen het nodig was. Foto: Jan van Ingen - A1 mediagroep
Lead image 2:
Lead image TXT 2: SC Hoevelaken werkt aan de toekomst. Foto: Jan van Ingen - A1 mediagroep
Ankeiler: Zaterdagmorgen was voor SC Hoevelaken het officiële moment aangebroken om de vernieuwde grasmat in gebruik te nemen.

- Zaterdagmorgen was voor SC Hoevelaken het officiële moment aangebroken om de vernieuwde grasmat in gebruik te nemen. Nadat eerst het weer de festiviteiten in een waterfeest dreigde te veranderen, bleek om 10 uur de zon toch medewerking te geven aan dit feestelijke moment.

De wethouder van Sport van de gemeente Nijkerk, Audrey Rohen, nam de feestelijke opening voor haar rekening. Met een knippende beweging met haar armen was veld 2 officieel in gebruik genomen waarna Hoevelaken JO12-1 een overwinning van 5-4 tegen DVS'33 Ermelo JO12-1 op het scorebord mocht zetten.

Toekomstbestendig

De kunstmat van het nieuw geopende 'veld 2' is afgelopen zomer vervangen. Hierbij is enkel het kunstgras van de toplaag vervangen.
De onderbouw is nog goed en gaat in de regel drie toplaag renovaties mee. Dit is de eerste toplaag renovatie van dit veld dus voorlopig kan het veld weer een flinke tijd mee. Niet alleen het veld is klaar voor de toekomst want ook naast het veld is er geïnoveerd. Hier is andere verlichting geplaatst en dat is energiezuinige led verlichting geworden. En voorlopig gaan de werkzaamheden nog verder. Op dit moment wordt er naast de velden nog nieuwbouw gepleegd voor kleedlokalen, behandelruimten en een nieuwe bestuurskamer.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: [email protected].

Deel dit artikel