Afdrukken
Lead image 1:
Lead image TXT 1: De betrokken auto. Foto: Persbureau Heitink
Ankeiler: Een 23-jarige vrouw uit Kootwijkerbroek is door de politie aangehouden als verdachte na een ongeval. Een fietser uit Barneveld raakte zwaargewond nadat hij geschept werd door een auto.

- Een 23-jarige vrouw uit Kootwijkerbroek is door de politie aangehouden als verdachte na een ongeval. Een fietser uit Barneveld raakte zwaargewond nadat hij geschept werd door een auto. De bestuurster van de auto had gedronken.

Dat meldt de politie. Het ongeval vond op zondagavond plaats aan de Stoutenburgerweg in Terschuur. De politie kreeg om 19.45 uur een melding binnen van een ongeval waarbij een fietser zou zijn aangereden. Op de plaats van het ongeval bleek de aangereden fietser een 46-jarige man uit Barneveld te zijn.

Hulpverlening is meteen gestart, en ook de traumahelikopter kwam ter plaatse kwam. De man is volgens de politie in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met de man is, kan de politiewoordvoerder niet zeggen.

Verdachte onder invloed

De auto die bij het ongeval betrokken was, werd bestuurd door een 23-jarige vrouw uit Kootwijkerbroek. Zij bleek onder de invloed van alcohol. De vrouw is aangehouden als verdachte. De politie doet nog onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.

De betrokken auto. - Foto: Persbureau Heitink

Zie ook: Ons 112-liveblog

Meer over

Deel dit artikel