A1 Mediagroep is ontstaan uit een langdurige samenwerking tussen de lokale omroepen van Nijkerk en Barneveld en verzorgt radio- en televisie uitzendingen voor alle 12 dorpskernen binnen de gemeenten Barneveld en Nijkerk. De samenwerking verliep zo goed dat beide organisaties zijn opgegaan in een nieuwe organisatie: A1Mediagroep.
A1 Radio is te ontvangen via twee sterke radiozenders en via de (kabel) netwerken van KPN, Ziggo, T-Mobile
A1 Regio TV is in jouw regio is te ontvangen via de kabelnetwerken van de genoemde providers.

Wil je meer weten over de ontvangst van onze uitzendingen, kijk dan op de webpagina ontvangst.

Het bestuur.

Het bestuur van A1Mediagroep bestaat uit de volgende personen;

Voorzitter: Ari-jan van de Bunt
Secretaris: Vacature
Streekomroep & organisatie: Lex Durlacher
Financiën: Jose Proper & Nico Nijhoff
Algemeen bestuurslid: Vacature

De Programmaleiding.

De coördinatie van radio, televisie en online is in handen van de programmaleiding. Dit team is verantwoordelijk voor de de uitzendingen en inhoud op radio, televisie en de website van de omroep. Dit team bestaat uit de volgende personen;

Erik Jan de Dreu 
Willem van den Brink
Patrick Kelderman
Sierou de Vries


Programma Beleidsbepalend Orgaan A1 Mediagroep (PBO)

A1 Mediagroep heeft als missie het verzorgen van uitzendingen gericht op alle personen binnen de regio Noord West Veluwe met als primaire Gemeenten Nijkerk en Barneveld. Er worden radio- en televisieprogramma's uitgezonden met de volgende onderwerpen; lokale cultuur, sport, religie en nieuws in onze regio.

Om te controleren of de A1 Mediagroep voldoet aan de regelgeving in de mediawet en of de streekomroep aandacht besteedt aan belangrijke maatschappelijke stromingen, is er een Programma Beleidsbepalend Orgaan aangesteld; het PBO.

Elk kwartaal bespreekt de omroep de programma's en de plannen voor de komende maanden. Het PBO is daarmee een belangrijk klankbord voor de organisatie en ondersteunt in de realisatie van haar doelstellingen en ambities. Vanzelfsprekend hebben de PBO leden binding met de gemeenten Barneveld en Nijkerk.

Het PBO bestaat uit de volgende leden:

Bert Nijeboer (voorzitter)
Hans Haantjes
Miranda van Ooijen
Nico Nijhoff
Myra Steens
Vacature voor Nijkerk & Barneveld

Voor het PBO zijn we op zoek naar versterking.
Heb jij Interesse om mee te denken over de koers van jouw streekomroep? dan horen we graag van je! mail dan naar [email protected]