Elke werkdag van 10:00 tot 12:00 uur.

De Ochtendfinale van A1 Mediagroep is een 'feelgood' radioprogramma, met nieuws, informatie en wetenswaardigheden uit de regio Nijkerk en Barneveld. 

In de studio van A1 Radio worden regelmatig gasten uitgenodigd voor een spraakmakend interview of voor een muzikale bijdrage aan het programma, wat van maandag tot en met donderdag te beluisteren is. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor muziek in een diversiteit van genres.

De presentatieteams van De Ochtendfinale verzorgen een gevarieerd programma onder het motto 'voor elk wat wils' en blikken terug en kijken vooruit op nationaal en regionaal niveau. 

Er is in onze opnamestudio ruimte voor uittips in de regio, voor maatschappelijke initiatieven, voor bijzondere acties, voor talentvolle muzikanten; Kortom, voor allerhande onderwerpen wat een maatschappelijk nut dient en waardevol is voor de luisteraar. 

Interactie is welkom, dus bel gerust tijdens De Ochtendfinale om een verzoekplaatje aan te vragen of te reageren op datgene wat er op dat moment te beluisteren is. 

Het telefoonnummer van de Studio is 033 2460101, u kunt ook naar dit nummer appen!

Heb jij belangstelling voor deelname aan de uitzending in de vorm van een live of telefonisch interview neem dan gerust contact op met één van de presentatoren via social media of stuur een mailbericht naar [email protected] 

Heb jij belangstelling om presentator te worden, of geluidstechnicus bij De Ochtendfinale, neem dan vandaag nog contact met ons op via [email protected]