Elke werkdag van 08:00 tot 10:00 uur

In de vroege ochtend, elke werkdag, van maandag t/m vrijdag, tussen 08.00 – 10.00 uur zijn Wim de Ree en Robert-Jan van Pinxteren live te beluisteren met hun vrolijke radioprogramma Uit de Veren van A1 Mediagroep!

Met het afstemmen op A1 Radio ‘Uit de Veren’ kan de luisteraar lekker wakker worden met een veelvoud aan informatie uit de regio, de gemeente(n) Nijkerk en Barneveld, interviews met muzikale artiesten en andere interessante gasten, maar natuurlijk vooral lekkere muziek.
 
Vanzelfsprekend wordt ook Nederlandse en Nederlandstalige muziek niet vergeten, denk maar aan het vaste item “Double Dutch”, het draaien van twee Nederlandstalige meezingers.

Om op de hoogte te blijven met wat er speelt in de regio Nijkerk hebben de presentatoren wekelijks contact met de Meiden van Roodbeen van de VVV Nijkerk voor informatie over evenementen in de regio en interessante uittips en met het Schaffelaartheater in Barneveld over de geprogammeerde theatervoorstellingen en de beschikbaarheid van toegangskaarten.

Uit de Veren is een A1 Radio programma om je dag lekker mee te beginnen, jullie luisteren toch ook?
Je kunt ons ook volgen op facebook, Uit de Veren

Reageren kan via [email protected] of via telefoonnummer: 033 2460101

Het programma 'Uit de Veren' wordt u aangeboden door:
                RJ AutomotiveRood Hit Blauw